مقایسه کلید لمسی با کلید مکانیکی

مقایسه کلید لمسی و کلید مکانیکی

فهرست مطالب

در چند سال اخیر شاهد تغییر در ساختمان‌ها، به‌خصوص در بخش کنترل کردن ساختمان، بدون نیاز به صرف انرژی زیاد بودیم. یک بخش از این کنترل کردن، کلیدهای ساختمان است که در هر نقطه از ساختمان به آنها دسترسی داریم. حال با توجه پیشرفت تکنولوژی به‌خصوص در این زمینه، قصد داریم در این مقاله، یک مقایسه بین کلید لمسی و کلید مکانیکی انجام دهیم، تا پایان مقاله همراه گلدور باشید.

کلید لمسی چیست؟

این کلید که یکی از کلیدهای پیشرفته امروزی است، با استفاده از قابلیت تاچ و بدون هیچ فشاری از سمت کاربر، می‌تواند عملیات موردن نظر را انجام دهد. این عملیات می‌تواند خاموش روشن کردن لامپ یا هر چیز دیگری باشد.

کلید لمسی به طور کلی در سه نوع ساده ، ریموتی و هوشمند ساخته می‌شود. کلید لمسی هوشمند به دلیل وجود ارتباط از راه دور بسیار بهتر و کاربردی‌تر و در عین حال گران‌تر از کلید لمسی ساده و ریموتی است. اما با توجه به هزینه‌های ساختمان، می‌تواند گزینه مناسبی باشد. کلید لمسی ریموتی هم از دو سریق تاچ کردن و کنترل از راه دور قابل کنترل است

در این بخش چند مورد از کلیدهای لمسی، بر اساس نوع مکانیزم را برای شما بازگو کرده‌ایم:

برای آشنایی بیشتر با انواع کلیدهای لمسی می توانید از صفحات این محصول در منوی محصولات بازدید نمایید.

انواع کلید لمسی

  • کلیدهای لمسی پیزوالکتریک
  • کلیدهای لمسی مقاومتی
  • کلیدهای لمسی خازنی

کلید مکانیکی چیست؟

همانطور که می‌دانید و در اکثر ساختمان‌ها مشاهده کرده‌اید، این کلید یکی از کلیدهای نسبتا قدیمی که از توسط مجموعه‌ای از قطعات مکانیکی عملیات مورد نظر را انجام می‌دهد. هر چند این نوع کلیدها همچنان استفاده می‌شوند، اما به دلیل فرسودگی آنها در زمان، می‌تواند موجب تغییر نگرش ساختمان سازها در استفاده از این نوع کلید شود. همچنین از پرکاربردترین کلیدهای مکانیکی می‌توان به کلید دکمه فشاری، اهرمی، لیمیت سوئیچ و شناور اشاره کرد.

مقایسه کلید لمسی با کلید مکانیکی

مقایسه کلید لمسی و کلید مکانیکی

در این بخش قصد داریم تا در هر موضوع تفاوت کلیدها را برای شما بازگو کنیم، با ما همراه باشید:

  • سرعت: یکی از دلایل مهم برتری لمسی به مکانیکی، سرعت انجام عملیات است. شما تنها با لمس کردن این کلید، کمتر از یک ثانیه عملیات مورد نظر انجام می‌شود، اما در کلید مکانیکی نیاز است تا بعد از زدن دکمه یا کشیدن اهرم، زمان کوتاهی صبر کنید تا عملیات انجام شود.
  • مصرف انرژی و دوام: با توجه به این که در کلید لمسی از قطعات زیادی استفاده نشده، پیچیدگی زیادی برای انجام عملیات ندارد، به همین دلیل از انرژی کمتری استفاده می‌شود و فرسودگی کمتری در طول زمان دارد، اما در کلید مکانیکی به دلیل وجود قطعات زیاد، انرژی بیشتری هم استفاده می‌شود و در طول زمان، فرسودگی زیادی دارد و موجب تعمیرات گوناگون و هزینه‌های زیاد می‌شود.
  • ویژگی‌های متنوع: کلیدهای لمسی به نسبت مکانیکی دارای مزایای زیادی هستند، این مزایا می‌تواند کنترل از راه دور از طریق موبایل یا ریموت، زمان‌بندی عملیات کلید بر اساس زمان یا فیلترهای دیگر و یا دیگر مواردی که می‌تواند در راحتی مشتری تاثیر داشته باشد.
  • حساس به محیط: یکی از معایب کلیدهای مکانیکی، آسیب‌پذیر بودن نسبت به محیط مانند رطوبت، خاک و یا دیگر عوامل خارجی است، اما تمام این موارد در کلید لمسی بدون هیچ مشکلی رفع می‌شود.
  • جذابیت بصری: یکی از دلایلی که امروزه موجب خرید یک محصول می‌شود، جذابیت بصری است. این مورد در کلیدهای لمسی بیشتر از مکانیکی اتفاق می‌افتد و همین موجب تاثیر بیشتر در جذب مشتری می‌شود.

سخن پایانی

مقایسه این دو کلید، نشان از این می‌دهد که دوران کلیدهای مکانیکی کم کم رو به اتمام است و کلیدهای لمسی در سالیان آینده، بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. بسیار خوشحالیم که تا انتها همراه ما بودید، امیدواریم که در انتخاب شما کمکی کرده باشیم.

اگر سوالی در این زمینه دارید، می‌توانید با کارشناسان گلدور در میان بگذارید و یا در بخش کامنت‌ها بپرسید. همچنین برای هوشمند سازی ساختمان‌ها در بخش‌های مختلف، می‌توانید با پشتیبانی تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *