جدیدترین تجهیزات خانه هوشمند 5: دوربین هوشمند

فهرست مطالب

در این مقاله به بررسی دوربین هوشمند می پردازیم. در سری مقالات جدیدترین تجهیزات خانه هوشمند شما را با جدیدترین گجت های ساخته شده در زمینه ساختمان های هوشمند آشنا می کنیم. تا کنون مقالات زیر از سری مقالات جدیدترین تجهیزات خانه هوشمند منتشر شده اند:

جدیدترین تجهیزات خانه هوشمند 1: دستیار صوتی

جدیدترین تجهیزات خانه هوشمند 2: لامپ هوشمند

جدیدترین تجهیزات خانه هوشمند 3: ترموستات هوشمند

جدیدترین تجهیزات خانه هوشمند 4: سیستم امنیتی هوشمند

در این مقاله به معرفی عضو دیگری از خانواده ساختمان هوشمند با عنوان دوربین های هوشمند ابری می پردازیم. در مقاله سیستم امنیتی هوشمند، درباره دوربین های هوشمند که با اتصال به سیستم هاب مرکزی قادرند اطلاعات را برای کاربر ارسال کنند آشنا شدید.

در این مقاله به معرفی نسل جدید دوربین های هوشمند می پردازیم. این دوربین ها بدون نیاز به هاب (کنترلر مرکزی) فعالیت خود را انجام می دهند. در ادامه به معرفی این دوربین ها می پردازیم.

دوربین های هوشمند

جدیدترین نسل دوربین هوشمند بدون نیاز به کنترلر مرکزی به فعالیت خود ادامه می دهند. این دوربین ها به صورت مستقل و از طریق اینترنت با نرم افزار کاربردی نصب شده بر روی تلفن همراه کاربر در ارتباط هستند.

در برخی از جدیدترین انواع این دوربین ها، هوشمندی حرکتی نیز گنجانده شده است. این تکنولوژی درست مانند یک سنسور تشخیص حرکت عمل کرده و در صورت فعال شدن، هرگونه حرکتی را در محیط تشخیص می دهد.

مزیت استفاده از این دوربین ها نسبت به سنسور حرکتی، حرکت 360 درجه ای این دوربین ها است. اگرچه انواع سقفی سنسورهای تشخیص حرکت این قابلیت را دارند. اما سنسورهای دیواری تشخیص حرکت حداکثر پوشش 180 درجه دارند.

دوربین هوشمند

مزیت دیگر استفاده از این دوربین ها عدم نیاز به هاب یا کنترلر مرکزی است. به این ترتیب برای استفاده از این دوربین ها نیازی به نصب هیچ دستگاه جانبی ندارید.

دوربین های نسل جدید، به صورت مستقیم قادر است به اینترنت متصل شده و از طریق اینترنت با کاربر در ارتباط باشد. دوربین هوشمند پس از تشخیص حرکت در محیط قادر است پیامی را برای کاربر ارسال کند. این پیام ممکن است یک پیام متنی باشد، اما قالبا تصویری از محیط و محل حرکت تشخیص داده شده را برای کاربر ارسال می کند.

اگرچه نوع پیام ها و … از طریق نرم افزار کاربردی قابل شخصی سازی است. شرکت های بزرگ آمازون و گوگل پا را از این نیز فراتر گذاشته اند و دوربین هایی تولید می کنند که بدون نیاز به حافظه جانبی، تصاویر و اطلاعات را بر روی حافظه ابری ایجاد شده در سرورهای شرکت ذخیره می کنند.

مقایسه دوربین هوشمند با دوربین هوشمند ابری

دوربین های هوشمندی که قابلیت ذخیره سازی اطلاعات در فضای ابری را دارند، با عنوان دوربین هوشمند ابری شناخته می شوند. این دوربین های نیازی به حافظه جانبی ندارند. برخی از دوربین های هوشمند غیر ابری معمولا به گونه ای طراحی می شوند که با باتری قابل استفاده اند. این قابلیت سبب نصب آسان و بهره برداری ساده تر از آن ها می شود.

دوربین های هوشمند ابری بدلیل مصرف بیشتر انرژی، نیاز به خط تغذیه برق شهر دارند. بر این اساس استفاده از آن ها به نسبت دوربین های غیر ابری کمی مشکل تر است. البته برخی از انواع دوربین غیر ابری نیز برای عملکرد به برق شهر نیاز دارند. دوربین های هوشمند غیر ابری نیاز به حافظه خارجی دارند اما دوربین های بری نیاز به حافظه خارجی ندارند.

دوربین هوشمند ابری

آخرین نکته ای که باید در مورد دوربین هوشمند ابری به آن اشاره شود، هزینه استفاده از فضای ابری است. براساس آخرین آمار منتشر شده هزینه استفاده از فضای ابری شرکت های گوگل و آمازون متفاوت است. هزینه استفاده از فضای ابری آمازون، به صورت تمام وقت ماهانه 7 دلار و هزینه استفاده از فضای ابری گوگل به میزان 3 ساعت در روز 10 دلار برآورد شده است.

بر این اساس استفاده از دوربین ابری آمازون هزینه کمتری برای کاربران دارد. ضمن اینکه براساس اطلاعات منتشر شده در مجلات اینترنتی، قابلیت های دوربین ابری آمازون بیشتر از قابلیت های دوربین ابری گوگل است.

تفاوت دیگر دوربین ابری آمازون با دوربین ابری گوگل در این است که دوربین ابری آمازون تنها قابلیت استفاده همزمان با دستیار صوتی الکسا را دارد در صورتی که دوربین هوشمند ابری گوگل علاوه بر دستیار صوتی و سایر تجهیزات خانه هوشمند گوگل، با سایر تجهیزات مبتنی بر پروتکل ارتباطی IFTTT نیز مرتبط می شود.

برای دیدن عملکرد دوربین ابری آمازون ویدئوی زیر را از دست ندهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جشنواره فروش ویژه ترموستات هوشمند گلدور

جهت دریافت اطلاعات بیشتر شماره خود را وارد کنید: